2024. május 29. Szerda, Magdolna.
 
Elszaladt, de a rendõrök utolértékForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-21 17:15:53
Címkék: Bihari hírek
A balmazújvárosi rendõrök elfogtak és õrizetbe vettek egy 33 éves férfit, akivel szemben öt elfogatóparancs volt érvényben.

A rendõrség ügyeletére 2015. január 19-én 18 órakor egy személy telefonon tett bejelentést arról, hogy Balmazújvárosban, egy Kossuth utcai vendéglátóhelyen egy agresszív férfi tartózkodott, aki azóta távozott onnan. A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság munkatársai a kapott személyleírás alapján a közeli utcában felismerték és követni kezdték a férfit, aki a Bocskai utcán szaladt a Nádudvari utca irányába. A férfi a többszöri rendõri felszólítás ellenére sem állt meg, azonban õt a járõrök a Bocskai utcán utolérték és igazoltatták. A férfinél személyazonosító okmányok nem voltak, a rendõröknek pedig hamis személyi adatokat diktált be, ezért õt elfogták és elõállították a Balmazújvárosi Rendõrkapitányságra, ahol megállapították a valódi személyazonosságát.

Az ellenõrzés során kiderült, hogy a 33 éves P. Zsolttal szemben a Tatabányai és a Veszprémi Járásbíróság által csalás vétség elkövetése miatt kiadott európai elfogatóparancs van érvényben, továbbá a Komáromi és a Balatonalmádi Rendõrkapitányság csalás vétség, míg a Keszthelyi Rendõrkapitányság sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözi. A balmazújvárosi rendõrök P. Zsoltot õrizetbe vették, majd a Debreceni Rendõrkapitányság fogdájára vitték.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!