2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Így cseszi el a Facebook az életedetForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-02 13:12:17
Mutatunk 10 ellenpéldát azoknak, akik szerint a Facebook még mindig jó dolog. Persze, hogy jó dolog, de jól esik szurkálni egy kicsit, mert nem mi találtuk ki.

1. Senki sem küld már képeslapot a születésnapodra. Mindenki a Facebookon köszönt fel.

2. Minden fontos hírt a többiek után tudsz meg. Várandós a barátnõd? A régi iskolatársad egy szuper állást kapott? Mikor ünnepelték meg utoljára egy ilyen eseményt szemtõl szembe? A digitális térben (értsd: a Facebookon) ezeket csak akkor tudod meg, amikor már 73 vadidegen lájkolta és kommentelte.

3. Állandóan irigykedünk. Az ismerõseinknek mindig sokkal szebb háza van, sokkal menõbb nyaralásokat engedhetnek meg maguknak, sokkal szebb barátaik / barátnõik vannak, és így tovább.

4. Nincs értelme egy filmet sem megnézni. Mire oda jutunk, hogy végre van egy kis idõnk megnézni az új szupermozit, addigra valaki biztosan kikotyogta Facebookon a fordulatot.

5. Elcseszi a diétádat. Mindenki posztolja finom sütiket TE pedig maradj vékony? Képtelenség!

6. Észreveszed, hogy néhány ismerõsöd mennyire unalmas.

7. Észreveszed, hogy Te milyen unalmas vagy.

8. Állandóan rettegsz, hogy kimaradsz valamibõl. Ha valaki kiposztol egy képet a haveri társaságról, akkor rögtön az jut eszedbe, hogy téged miért nem hívtak meg.

9. A Facebook hirdetések a földbe tiporják az önbizalmad. Mindent tudnak rólad. Tudják, hogy túlsúlyos vagy, hogy miket szeretsz, miket nem szeretsz. Azzal bombáznak, ami nincs.

10. Idõrablás. Egy átlagos amerikai felhasználó 40 percet tölt naponta a portálon. Ezt az idõt sosem kapod vissza!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!