2024. május 15. Szerda, Zsófia, Szonja.
 
Bíróság elé állnak a láncfûrészes tolvajokForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-08 10:54:46
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két gyanúsítottal szemben, akik a gyanú szerint több mázsa fát loptak egy Debrecen melletti erdõbõl.

A Debreceni Rendõrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást Sz. Tiborral és Sz. Lászlóval szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. január 4-én 18 óra körüli idõben egy férfi telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, hogy Hosszúpályiban, egy helyi lakos házának udvarán több köbméter ismeretlen eredetû akácfa található. A rendõrök a helyszínre mentek, ahol igazoltatták a 27 éves Sz. Tibort, aki a fák eredetével kapcsolatban többször ellentmondásba keveredett, majd beismerte, hogy azokat az egyik ismerõsével együtt, egy Debrecen-Bánk melletti erdõbõl lopta.

A hosszúpályi járõrök a helyi lakost, valamint társát, a 27 éves debreceni Sz. Lászlót elfogták és bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra. A nyomozók a két férfitól lefoglalták a bûncselekmény elkövetéséhez használt két darab láncfûrészt, valamint õket gyanúsítottként hallgatták ki. Mindketten beismerõ vallomást tettek.

A Debreceni Rendõrkapitányság Vizsgálati Osztálya a terheltekkel szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!