2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Akácfát vágott kiForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-11 12:11:43
A hajdúhadházi rendõrök bíróság elé állítást javasolnak egy bocskaikerti férfi ellen, aki a gyanú szerint engedély nélkül fát vágott ki és eltulajdonította.

Egy erdész 2015. január 23-án 14 óra 50 perc körüli idõben telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy a bocskaikerti Rákóczi kertben ismeretlen tettes engedély nélkül fát vágott ki az erdõbõl és eltulajdonította azt.

A rendõrök a helyszínre mentek, adatgyûjtést végeztek és megállapították, hogy 12 szál akácfát ismeretlenek kivágtak és ellopták a Nagy Erdõrészbõl, ahol a talált nyomok alapján azonosították a terhelt lakhelyét. N. Gyula udvarán a rendõrök összevágott akácfát találtak, melynek származásával kapcsolatban a férfi nem tudott elszámolni, így a fát tõle a járõrök lefoglalták és visszaadták a tulajdonos erdészetnek.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság a terhelt ellen a lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!