2024. május 14. Kedd, Bonifác.
 
A kórház üvegajtaján vezette le dühétForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-13 11:25:08
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 20 éves gyanúsítottal szemben, aki öklével betörte az egyik debreceni egészségügyi intézmény bejárati ajtója üvegét.

A Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetõeljárást egy gombai lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2014. október 26-án 8 óra 43 perckor az egyik debreceni egészségügyi intézmény biztonsági õre telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, hogy a kórházban egy férfi betörte a bejárati ajtó üvegét.

A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök elfogták és bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállították a garázdát.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták V. Gábort, aki a bûncselekmény elkövetését elismerte.

A 20 éves férfi vallomásában elmondta, hogy a kórház folyosóján összeveszett a testvérével, majd mérgében az öklével betörte az üvegajtót.

A Debreceni Rendõrkapitányság Vizsgálati Osztálya a terhelttel szemben – igazságügyi szakértõ bevonásával – folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!