2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Kigyulladt egy raktár HajdúszoboszlónForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-19 11:22:37
Idejében oltani kezdték, így sikerült megfékezni a lángokat, melyek fa- és festékanyagok között csaptak fel szerdán délelõtt.

- Kigyulladt egy körülbelül 80 négyzetméteres, könnyûszerkezetes raktárépület Hajdúszoboszlón, az Ipartelep utcán a délelõtti órákban. Az épületben szerszámokat, üzemanyagot, hígítót és festéket is tárolnak. A helyszínre a városi és a debreceni hivatásos tûzoltók nagy erõkkel vonultak, és három vízsugárral kezdték meg a lángok oltását - tájékoztatott Kelemen-Madai Petra. A megyei katasztrófavédelem szóvivõje a Hajdú Online-t arról tájékoztatta, a mûveleti szolgálatot is riasztották az esethez, a raktárban pedig senki sem tartózkodott.

Helyszíni tudósítónk öt szerkocsit látott. Mint beszámolt, három tûzoltói az oltással és a víz pótlásával foglalatoskodtak. Kiderült, szerencsére még idejében észrevették a tüzet, s értesítették a tûzoltókat, így megelõzhetõ volt a nagyobb baj, mivel az építõipari vállalkozás udvarán ugyanúgy sok faanyagot tároltak, ahogyan a raktárban. Az épületben lévõ festékek miatt a lánglovagok egy része eleve légzõkészülékkel közelítette meg a raktárépületet, ami elõtt az oltási munkálatok ideje alatt fél pályás útzár mellett lehetett közlekedni. A hajdúszoboszlói és a debreceni tûzoltó ezekben a percekben is az utómunkálatokat végzik.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!