2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Új autókat kapott a BRFKForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2015-02-19 11:37:59
Összesen 204 új gépjármûvet vehetett, illetve vesz át a közeljövõben a Budapesti Rendõr-fõkapitányság, az autók a kerületi rendõrkapitányságok, a bûnügyi szervek, valamint a közlekedésrendészet és a közrendvédelmi egységek munkáját segítik.

Bucsek Gábor dandártábornok, budapesti rendõrfõkapitány 52 új jármû hétfõi átadásán a BRFK Közrendvédelmi Fõosztályának Mosonyi utcai objektumában azt mondta, minden budapesti természetes igénye, hogy biztonságban éljen és nyugalomban tölthesse napjait; a lakosság alapvetõ elvárása a közrend, a közbiztonság, valamint a bûnügyi munka hatékonyságának növelése, és az, hogy a rendõrség intézkedése nyomán erõsödjön a szubjektív biztonságérzet.

Mint mondta, a bejelentésekre történõ szakszerû, gyors reagálás az elsõ lépcsõ, amelynek során a rendõrség megmérettetik. Ezért 2014 utolsó negyedévétõl a kiemelten kezelendõ bûncselekmények helyszínein, ahol azonnali intézkedés bevezetése szükséges, illetve ahol a séltett közvetlen kapcsolatba kerül az elkövetõvel, egy órán belül meg kell kezdeni a helyszíni intézkedést. Ebben is segítenek a most átadott és a közeljövõben átadandó új jármûvek.

A budapesti fõkapitány elmondta: a BRFK 204 új gépjármûvet vehetett, illetve vesz át a közeljövõben, korszerûen felszerelt Mercedeseket, Audikat, Skoda Octaviákat, Seat Toledókat és Suzukikat. A jármûveket az Európai Unió Külsõ Határok Alap támogatásával és a rendõrség finanszírozásával szerezték be.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!