2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Megszegte a távoltartást az édesanyját bántalmazó férfiForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-20 20:21:46
Egy 42 éves férfi megszegte a megelõzõ távoltartás szabályait, ezért a biharnagybajomi rendõrök szabálysértési õrizetbe vették.

A Püspökladányi Rendõrkapitányság Biharnagybajomi Rendõrõrse távoltartó határozat megszegése miatt indított eljárást egy bihartordai férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. március 16-án a férfi otthonában hangosan veszekedett édesanyjával, amelynek során egy fazék töltött káposztát dobott a sértetthez, valamint többször megütötte, szidalmazta és megfenyegette. A 62 éves nõ félelmében egyik rokonához menekült és telefonon értesítette az esetrõl a helyi körzeti megbízottat. A rendõrök a férfit elfogták és elõállították, majd meghallgatták és ideiglenes megelõzõ távoltartást rendeltek el vele szemben.

A férfi 2015. március 18-án visszament otthonába, ahol ételt és pénzt akart kérni édesanyjától. A Püspökladányi Rendõrkapitányság Biharnagybajomi Rendõrõrse a férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt 2015. március 18-án 11 óra 20 perckor szabálysértési õrizetbe vette a gyorsított bíróság elé állítás érdekében.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!