2024. május 14. Kedd, Bonifác.
 
Ezt keressük az online párkeresõ oldalakonForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-27 20:43:28
Címkék: Bihari hírek
A modern világban már nem az utcán, vagy a szórakozóhelyeken keressük a párunkat, hanem a párkeresés is, mint oly sok minden áttolódott a virtuális térbe. Az online társkeresõkön sok ezer ember próbálja kiszûrni a neki megfelelõt.

Az emberi kommunikáció nagy része ma már online folyik, így nincs abban semmi meglepõ, hogy ez a szerelem keresését is utolérte. Ma már az internet az egyik legnépszerûbb párkeresõ felület – írja cupydo.hu.

Mindenki a nagy õt keresi?

Azt bátran kijelenthetjük, hogy a többség komoly kapcsolat reményében regisztrál az online párkeresõkre. Ma már annyira népszerûek ezek a társkeresõk a cupydo szerint, hogy a legtöbben nem egy, hanem egyszerre sok oldalon keresik az igazit.

Természetesen azt nem tudni, hogy mennyi komoly kapcsolat született az online társkeresõknek hála, de ezeken az oldalakon mindig olvashatunk sikertörténeteket. Ezért az egyértelmûen látszik, hogy megvan az esély arra, hogy itt találjuk meg életünk párját. Azt az embert, akire mindig is vártunk, és azt gondoltuk, hogy sosem jön el.

Persze van, akik egész mást keresnek. Sokan egyszerûen csak szeretnek beszélgetni, más, érdekes embereket megismerni és ezért látogatják ezeket a társkeresõ oldalakat. Valamint néhányan akár nyíltan vállalva, mindössze egy kellemes randiban, szép estében, netán éjszakában reménykednek.

Mindig legyünk õszinték

Teljesen mindegy, hogy mit keresünk, azt mindig õszintén vállaljuk. Emellett ne állítsunk valótlanságokat a külsõnkrõl, belsõnkrõl csak azért, hogy jobban megfeleljünk a másiknak. Mert mi olyan embert keresünk, akinek az, ami mi vagyunk, feltétel nélkül kell. Ráadásul a személyes találkozás alkalmával úgyis minden turpisságra fény derül.

Figyeljünk az íratlan szabályokra

Az online társkeresõkön hatalmas a kínálat, ezért nem is kérdés, hogy nem tetszhetünk mindenkinek. Az ember sokszor hall olyan történeketek nõktõl, hogy a férfi megsértõdött, amiért nem válaszoltak nekik. Sõt az sem ritka, hogy a ha a hölgy reagál, amelyben leírja, hogy nem az adott urat keresi, a másik fél vérig sértõdik, rosszabb esetben kifordul önmagából. Természetesen a másik oldal is hasonló tapasztalatokról számol be, ezért az igazság valahol középen lehet.

Az online társkeresés egy nagyon szuper dolog, de csak akkor, ha ugyanúgy betartjuk az íratlan szabályokat, mint a hagyományos ismerkedésnél. Amennyiben valakinek nem tetszünk, akkor ne erõltessük rá magunkat. Fogadjuk el, és tartsuk tiszteletben a döntését, hogy õ nem minket keres. Ne próbáljuk meg kiszedni belõle, hogy miért nem szeretne velünk ismerkedni. És végképp ne próbáljunk meg felvenni egy szerepet, és azzal szimpátiát kiváltani. Legyünk mindig önmagunk. Mert mit is érnénk el egy olyan randevúval, ahová a másik fél csak unszolás árán jönne el? Ehelyett folytassuk a keresést, hiszen sok ezer férfi és nõ vár(hat) még ránk. Olyanok is, akiknek azonnal szimpatikusak lehetünk.

Az online társkeresés egy nagyon izgalmas kaland, amely egyre több embert szippant magába. Éppen ezért a „mezõny” nagyon sokszínû, és ezért elképzelhetõ, hogy néha csalódni fogunk, de sokkal többször inkább pozitív meglepetés ér majd minket. Ezért akár komoly, akár laza kapcsolatra vágyunk, a társkeresõn, ha azt okosan használjuk, megtalálhatjuk azt a másik embert, aki éppen ugyanabban az idõben ugyanazt keresi, amit mi.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!