2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Közmeghallgatás CsökmõnForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2009-11-27 09:08:45
Közmeghallgatás tartott a csökmõi önkormányzat november 24-én este, a községháza nagytermében. A lakosság részérõl huszonkilenc fõ jelent meg.

Varga József polgármester, köszöntõjében elmondta, hogy ebben a ciklusban ez az utolsó közmeghallgatás, hiszen jövõre majd csak a választások után kerül rá sor. Ezután beszámolt az önkormányzat, és a képviselõtestület egész éves munkájáról. Ismertette, hányszor üléseztek, és milyen témákban döntöttek.  Kijelentette, hogy ebben a nagy gazdasági válságban csak a pályázatokkal tud fejlesztéseket eszközölni az önkormányzat. Elmondta, hogy pályázati pénzbõl szeretnék megvalósítani többek között az Ady Endre utca szilárd útburkolatát, a házi- és fogorvosi rendelõk felújítását, és egy komplex gondozási központ kialakítását. Véleménye szerint a csökmõi önkormányzatnak nincs restellni valója, hiszen ebben a válságos idõben is minden mûködik a faluban. Nem tagadja, hogy van az önkormányzatnak jócskán adóssága is, de igyekeznek mindent megoldani. Az átláthatóbb gazdálkodás céljából történtek meg év elején az intézményi átszervezések is. Tudja, hogy a lakosságnak lennének igényei, de sajnos az anyagi lehetõségek korlátozottak.

A polgármester beszámolója után átadta a szót a lakosságnak. A megjelentek többnyire az utcák, utak állapotát kifogásolták, a szemétszállítással kapcsolatos problémájukat tették szóvá, és a segélyezések igazságosabbá tételét kérték. Voltak többeket érintõ, és egyedi gondok egyaránt. Varga József, és a képviselõtestület tagjai igyekeztek mindenkinek megfelelõ választ adni.

Hozzászólások
Beküldte: papa (2010-02-21 18:02:16)

Igen a közmeghallgatáson...

Volt szó sok mindenrõl,fõleg a kiadásokról!

A 2009 -évi bevételekrõl nem eset szó, azokal  mi történt?Lakat a száján

Beküldte: lackó2 (2010-02-03 21:01:07)

Üdv mindenkinek! Ez a kis falu vezetõsége, kísértetiesen hasonlít az ország jelenlegi kormányára! No nem a jó oldalát tekintve, mert azt a kormányban is mint tût a szénakazalban kell keresni. Az évek óta mutyizó, számtalan jogtalan kifizetéseket eszközölõ, pénz eltüntetõ és már már szinte egy családi válalkozássá vált polgármesteri hivatlara is rá férne egy alapos vizsgálat! De ami késik az nem múlik!!!

Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!