2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Tavaszi motoros felkészítés DebrecenbenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-15 11:28:34
Címkék: Bihari hírek
A hajdú-bihari rendõrök közremûködésével szerveztek motoros vezetéstechnikai felkészítést Debrecenben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelõzési Bizottsága, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Közlekedési Osztálya, a Közlekedésbiztonságáért Alapítvány, valamint a Hajdú-Bihari Motorosok Egyesülete az elmúlt évekhez hasonlóan idén is közösen szervezett motoros vezetéstechnikai felkészítõt a kétkerekû gépjármûvezetõk részére.

Debrecenben 2015. április 11-én a Nemzeti Közlekedési Hatóság Vizsgabázis vezetéstechnikai pályáján a motorkerékpárral vagy mopeddel érkezõknek lehetõsége nyílt vezetési tudásuk felfrissítésére.

A rendezvényen résztvevõk KRESZ-tesztet tölthettek ki, valamint egy motoros szimulátor segítségével fejleszthették tudásukat és a vállalkozókedvûek a részegszemüveget is kipróbálhatták (fent).

A rendezvényen megjelentek a helyszínen ingyenesen átvizsgáltathatták gépjármûveiket, arra vonatkozóan, hogy megfelelnek-e a közúti közlekedéshez szükséges feltételeknek.

Az eseményen több mint százan vettek részt és azok között, akik kipróbálták a vezetéstechnikai pályát, valamint legfeljebb két hibaponttal töltötték ki a KRESZ tesztet a rendõrök – a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelõzési Bizottság felajánlásával – egy vásárlási utalványt sorsoltak ki.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!