2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Telefonált, ideges lett, odacsapottForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-16 07:58:54
A hajdúszoboszlói rendõrök vádemelést javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint Nádudvaron bántalmazott egy helyi férfit.

A nyomozás adatai szerint 2015. március 1-jén 2 óra 30 perc körüli idõben S. Béla Nádudvaron, az Ady téren telefonált miközben idegesen kiabált, majd dühében egy éppen arra járó helyi férfit elõzetes szóváltást követõen az arcán megütött. A sértett egy éppen a közelben teljesítõ rendõröktõl kért segítséget, akiknek elmondta, mi történt, amelyet követõen a járõrök orvoshoz vitték, majd kihallgatták a sérült férfit. A nyomozók adatgyûjtést végeztek és a beszerzett adatok alapján azonosították a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves nádudvari férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. A helyi lakos beismerõ vallomást tett és elmondta, hogy azért ütötte meg a sértettet, mert ideges volt.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a terhelttel szemben súlyos testi sértés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!