2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Vasárnap a dobogó lesz a tétForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-11-27 15:04:47
A vasárnapi forduló után kiderül, hogy ki birtokolja a Soproni Liga bronzérmes pozícióját, hiszen a zalaiak a harmadikok, huszonhat ponttal, a DVSC pedig az ötödik helyen áll, 25 egységgel.

Két elmaradt bajnoki mérkõzése közül az elsõt vasárnap 17.30-kor, a ZTE ellen játssza a DVSC-TEVA az Oláh Gábor utcában (a másikra a jövõ hét csütörtökön kerül sor, amikor az MTK látogat a Nagyerdõre).

A találkozó tétje az, hogy a forduló után ki birtokolja a Soproni Liga bronzérmes pozícióját, hiszen jelenleg a zalaiak a harmadikok, huszonhat ponttal, a DVSC pedig az ötödik helyen áll, 25 egységgel. Ráadásul a csapatoknak azért is fontos lenne a gyõzelem, mert vélhetõen szeretnének minél közelebb kerülni a listavezetõ Videotonhoz.

Az újak hiánya

Mivel a ZTE-meccset az ötödik fordulóból halasztották el, ezért hasonló helyzet állt elõ, mint az elõzõ, szintén halasztott, Honvéd elleni mérkõzés elõtt: azok a labdarúgók, akik az eredeti idõpontban nem voltak a Loki keretének tagjai, nem léphetnek pályára a Csank-gárda ellen. Herczeg András tehát nem számíthat Szélesi Zoltán, Laczkó Zsolt, Mirszad Mijadinoszki és - az egyébként is sérült - Feczesin Róbert szolgálataira sem.

Ennek fényében könnyen elképzelhetõ, hogy a Polekszics – Bodnár, Mészáros, Komlósi, Fodor – Czvitkovics, Varga J., Kiss Z., Szakály – Rudolf, Coulibaly összeállítású Debrecen veszi majd fel a harcot az egerszegiekkel.

Jó az egy pont

- Nem hiszem, hogy túlságosan nagy elõnyt jelentene számunkra a DVSC nagyobb sorozatterhelése – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak a „Zete” szakvezetõje, Csank János. – Akár úgy is vehetjük, hogy az ellenfél rengeteg tapasztalattal gazdagodott a BL-találkozók során, amit igyekeznek majd ellenünk is kamatoztatni.

A vasárnapi meccs mindenképp rangadónak minõsül, amelyen a tét inkább a házigazdákat nyomja majd. Jó játékot várok, hiszen kitûnõ csapat a DVSC-TEVA és mi is elég jól elkaptuk a fonalat az utóbbi idõben. Idegenben játszunk, tehát némileg kevesebb az esélyünk a gyõzelemre, de azt mondom, idegenben mindig jó eredmény a döntetlen, hiszen ez azt jelenti, hogy nem kaptunk ki. Ennek ellenére szeretnénk védekezésben és támadásban is kiemelkedõt nyújtani – számolt be a terveirõl a mester.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!