2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
Balázs visszatérForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-01 10:57:11
Örülhetnek a hallgatók, hiszen Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János visszatér az éterbe november 30-án. A három már jól ismert hang hétfõn reggel 6 órakor szólal majd meg a megszokott frekvencián, de már a Class FM-en.

Hétfõtõl Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János ébreszti a hallgatókat a CLASS FM-en - a hallgatókkal közösen választanak új mûsorcímet a rádiósok.

 

Ugyanaz a frekvencia, ismert mûsorvezetõk és mûsorelemek, a megszokott stílus és hangzásvilág - új rádió és új mûsorcím. Röviden így foglalhatnánk össze azt a mûsort, amely november 30-án indul a Class FM reggeli mûsorsávjában. A fiúk ígérik, hétfõtõl újra hozzák a formájukat, és nevetésre bírják a hallgatókat.

„Bár jól esett egy kis pihenés, már hiányzott is a rádiózás. Örülök, hogy visszatérhetünk, és hogy ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk, hiszen a visszajelzések alapján a hallgatók is ezt várják tõlünk. Mi pedig legalább annyira számítunk rájuk, mint õk ránk” – mondta Sebestyén Balázs, aki kollégáival az elmúlt napokat a mûsorelemek véglegesítésével és az új mûsorcímrõl való ötleteléssel töltötte. Végül közösen úgy határoztak, bevonják a hallgatóikat a döntésekbe, velük közösen választják majd ki az ébresztõmûsor új címét. További részletek...

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!