2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
Ismét megtámadták a takarékotForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-01 13:08:01
Ismét megpróbálták kirabolni a mikepércsi Hajdú Takarékszövetkezetet! A hétfõ délelõtti támadás tettesét azonban sikerült elfogni.

Ismét megpróbálták kirabolni a mikepércsi Hajdú Takarékszövetkezetet! A hétfõ délelõtti támadás tettesét azonban sikerült elfogni - értesültünk Vezendi Jánosné rendõrségi szóvivõtöl.

 

A rendõrség közleménye:

Tegnap reggel 9 óra körüli idõben egy símaszkos férfi pénzt követelt a mikepércsi pénzintézetben. Az ott tartózkodó alkalmazottak nem tudtak pénzt adni, mert a trezor idõzáras volt.

Ekkor a rabló a pultról néhány tízezer forintot felmarkolva elmenekült. A bejelentést követõen a rendõrség azonnal ellenõrzõ pontokat állított fel. A menekülõ férfi amikor, Hajdúszoboszló külterületén meglátta a rendõröket visszafordult, azonban a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság járõrei nyomába eredtek.

A férfi megpróbált egy földúton elmenekülni, de nem járt sikerrel, elfogták. A 36 éves kisújszállási férfi autójában megtalálták az eltulajdonított pénzt és egy vadászpuskát.

A férfit elõállították, kihallgatása folyamatban van. A rendõrség a férfit õrizetbe vétele mellett fegyveresen elkövetett rablás bûntettének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást tovább folytatja. A rendõrség vizsgálja a fegyver eredetét, illetve azt is, hogy az elfogott férfi személye, kapcsolatba hozható-e a 2009. november 18-án szintén ebben a pénzintézményben történt fegyveres rablással. Hajdú-Bihar MRFK Sajtószolgálat

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!