2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Kétszázezren voltak kíváncsiak a Mûvészetek VölgyéreForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2015-08-03 21:32:03
Tíz nap alatt mintegy kétszázezer látogatót vonzott az idei jubuileumi Mûvészetek Völgye fesztivál. Az érdeklõdõk 1500 programból válogathattak.

Tíz nap alatt mintegy kétszázezer ember vett részt a 25. Mûvészetek Völgye programjain - közölte a fesztivál fõszervezõje a vasárnapi záró napon. Jakab Natália elmondta, hogy a Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden zajló fesztiválra idén rekordszámú jegyet adtak el.

1500 program

A három település mintegy hetven helyszínén tíz nap alatt több mint 1500 programból választhattak a látogatók. Idéna huszonöt éves jubileumra életre hívtak több régi legendás helyszínt:újra szólt a zene a taliándörögdi Klastromnál és élettel telt meg a Gástya-árok is.

Márta István, a Mûvészetek Völgyének alapítója

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az elmúlt éveknél nagyobb hangsúllyal jelentek meg a színházi elõadások a fesztivál programjában: fellépett Pintér Béla és Társulata, sokakat vonzott az idén elõször kialakított Momentán Udvar, a családok egyik kedvence pedig a Kaláka Versudvar volt.

Telt házzal mentek

Kiemelt érdeklõdés kísérte a népi hagyományõrzés zászlóshajóját, a Muharay Udvart, a Design Terminál helyszíne és a Harcsa Veronika Udvar programjai telt házzal zajlottak, csakúgy mint a Modern Art Orchestra és Hajós András vagy Hobo és barátainak fellépései.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!