2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Levelet írt szomszédja feleségénekForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2015-09-27 13:10:39
Címkék: Bihari hírek
A levél miatt a férj számon kérte a 39 éves férfit, aki aztán ráfogott egy gáz-riasztó pisztolyt a sértettre. A körzeti megbízottak Körösszegapátiban elfogták a garázdát.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya – szabadlábon hagyása mellett – garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetõeljárást a 39 éves L. Cs. körösszegapáti lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint Körösszegapátiban egy 36 éves férfi gépkocsijával 2015. szeptember 25-én 17 óra 15 perc körüli idõben szomszédja családi házához hajtott, mivel megtudta, hogy feleségének az ott lakó 39 éves férfi egy levelet írt, amelyben leírta, hogy szereti az asszonyt. A férj számon kérte a férfit, akivel veszekedni kezdtek, majd a vita hevében L. Cs. a nadrágja zsebébõl elõvett egy gáz-riasztó pisztolyt, amit rá fogott a szomszédjára és fenyegetni kezdte õt.

A sértett gyorsan beszállt a gépkocsijába és ijedtében el akart hajtani, a gyanúsított azonban újra ráfogta a pisztolyt a férfira, aki végül el tudott menekülni a helyszínrõl és telefonon értesítette a rendõrséget.

A körzeti megbízottak a bejelentést követõen azonnal a helyszínre mentek és elfogták a 39 éves garázdát, akit a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra elõállítottak. A nyomozók L. Cs.-t gyanúsítottként kihallgatták és lefoglalták tõle a gáz-riasztó pisztolyt. A terhelt a bûncselekmény elkövetését elismerte.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!