2024. május 29. Szerda, Magdolna.
 
A fél világból vissza kell hívni a Mars és Snickers csokikatForrás: index
Utolsó módosítás: 2016-03-01 09:04:23
Címkék: Bihari hírek
Mars, Snickers és Milky Way csokoládékat hív vissza  a Mars Inc., mert egy fogyasztó mûanyagdarabokat talált az egyik termékben – írja a WitschaftsWoche. De érintettek még a Celebrations csokiválogatás egyes kiszerelései is.

És az egy dolog, hogy egy fogyasztó talált egy mûanyagdarabot, de rengeteg mûanyagdarab lehet rengeteg csokijukban pillanatnyilag, összesen 55 országból kell visszahívni az említett csokikat a BBC szerint.

Fotó: Bloomberg

A cég összesen héthavi termelésnek megfelelõ mennyiséget hív vissza a csokoládékból, a visszahívás a 2016. június 19-tõl 2017. január 8-ig terjedõ szavatossági idõvel rendelkezõ termékeket érinti.

A Mars Viersen-i üzemében naponta tízmillió darabot állít elõ az érintett csokoládékból. A vállalat önként döntött a visszahívás mellett, mert nem tudják, hogy hány mûanyagos csoki mehetett ki.

A cég még kiadott egy szûkszavú közleményt, amiben nagyjából annyit írnak, hogy azért hívnak vissza több mint félévnyi termelést, mert mind mûanyagos lehet, és nem lenne jó, ha ezeket a mûanyagokat megennék az emberek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!