2024. június 9. Vasárnap, Félix.
 
Labdarúgó kupa Hajdú-Bihar megyébenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2016-03-02 11:30:24
Címkék: Bihari hírek
A gyõzelemért 14 csapat küzdött.

Hajdúhadházon és Nyíradonyban 2016. február 26-án labdarúgó kupát rendeztek a Hajdú-Bihar megyei rendõrök. Az egész napos küzdelemsorozaton részt vett a megyében található nyolc rendõrkapitányság, három határrendészeti kirendeltség, Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság, valamint a Hajdúhadházi Városi Önkormányzat csapata.

A döntõt a nyíradonyi sportcsarnokban a Debreceni Rendõrkapitányság és a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság csapata játszotta.

Szoros küzdelemben, az eredményes hétméteres rúgásoknak köszönhetõen a berettyóújfalui rendõrök lettek a bajnokok, akik elsõ alkalommal hódították el a kupát.

Második helyen a Debreceni Rendõrkapitányság csapata végzett, míg a dobogó harmadik fokára a Létavértesi Határrendészeti Kirendeltség csapata állhatott.

A bajnokcsapatnak járó kupát és oklevelet a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság vezetõje Asztalos János r. alezredes adta át.

A torna legjobb játékosa Haraszti Zsolt r. fõtörzsõrmester lett, a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság bûnügyi technikusa, míg a legjobb kapusa Oláh Tibor r. fõtörzsõrmester, a Debreceni Rendõrkapitányság járõrvezetõje.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!