2024. május 15. Szerda, Zsófia, Szonja.
 
Házhoz szállították a debreceni egyetemistáknak a füvetForrás: index
Utolsó módosítás: 2016-03-11 09:29:11
Címkék: Bihari hírek
Kábítószer-kereskedelem és más bûncselekmények miatt folytatott nyomozást G. Péter 35 éves debreceni férfi és hét társa ellen a rendõrség. 2014. augusztus 18-i elfogásáig éveken át foglalkozott Debrecenben marihuána kereskedelemmel, kezdetben egyedül, majd élettársát és szûk baráti körét is bevonta. Fõleg a Debreceni Egyetem hallgatói részére adták el a drogot, gyakran házhoz is szállították a marihuánát - közölte a rendõrség.

A bûnszervezet hierarchikus rendszerben mûködött, tagjainak sem bejelentett munkahelyük, sem legális jövedelmük nem volt, csak a kábítószerbõl éltek. A nyomozók a teljes szervezetet felszámolták, hárman még most is elõzetes letartóztatásban vannak. A beazonosított magyar és külföldi kábítószer-fogyasztókatat is gyanúsítottként hallgatták ki, beismerõ vallomásukkal együtt vállalták a helyi drogambulancián kábítószer-használatot kezelõ ellátáson való részvételt.

 

A bûnszervezet otthonaiban tartott házkutatásokon a nyomozók a kábítószeren kívül lõfegyvereket, lõszereket, robbanóanyagot, robbantószert, különbözõ vegyi anyagokat, vegyszereket, valamint nagy értékû nemesfém tárgyakat találtak és foglaltak le. Egyik tagjuk debreceni lakóhelyén különbözõ fejlõdési stádiumban lévõ cannabis növényeket és termesztésükhöz, gondozásához szükséges tárgyakat és növényvédõ szerek is lefoglaltak a rendõrök.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!