2024. május 8. Szerda, Mihály.
 
Gázzal is kereskedni fog az MVM PartnerForrás: index
Utolsó módosítás: 2016-03-23 13:01:27
Címkék: Bihari hírek
Belépett a földgáz kiskereskedelmi piacára a vállalkozások számára eddig csak villamosenergiát értékesítõ MVM Partner Zrt. Az MVM Csoporthoz tartozó társaság a mai naptól az októberben kezdõdõ gázévre szerzõdik ügyfeleivel, elsõdlegesen pedig a közép- és nagyvállalatokat célozza a cég, derül ki az MVM közleményébõl.

Az energiakereskedõ társaság március közepétõl keresi meg ajánlatával meglévõ és leendõ partnereit, a földgázpiaci szolgáltatását pedig a következõ, 2016. október 1-jén induló gázévtõl vehetik igénybe a nem lakossági ügyfelek.

„A jelenlegi piaci trendekbõl azt látjuk, hogy egy energiakereskedõ cég úgy állhat igazán stabilan a lábán, ha nem csak a villamosenergia-, hanem a földgázpiacon is jelen van” – mondta a nyitás kapcsán Bally Attila, az MVM Partner Zrt. vezérigazgatója.

Az MVM Csoporthoz tartozó társaság földgázpiaci ajánlatával elsõsorban a közép- és nagyvállalatokat célozza meg. Bally Attila hangsúlyozta, az MVM Partner célja, hogy a földgázpiacon ugyanúgy megkerülhetetlen szereplõvé váljon, mint amilyen jelenleg a villamos energia kiskereskedelmi piacán.

Bally Attila bejelentése mindenképpen meglepõ annak tükrében, hogy az MVM Partner valójában évek óta kereskedik földgázzal, sõt az õ nevükhöz kötõdik az elhíresült MET-ügylet is.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!