2024. május 9. Csütörtök, Gergely.
 
Egy félidõig jól ment az olaszok ellen, de ez kevés voltForrás: Hajdú-bihari Napló
Utolsó módosítás: 2016-03-25 06:59:16
Címkék: Bihari hírek
Háromgólos hátrányból várhatja Magyarország a kinti visszavágót.

A Generali Arénában összegyûlt szépszámú és roppant lelkes nézõnek hála remek hangulatban játszhatta le a magyar futsalválogatott az Olaszország elleni világbajnoki pótselejtezõjének odavágóját Miskolcon kedden kora este.

Noha a világranglista negyedik helyén álló olaszok számítottak a találkozó esélyeseinek, egyáltalán nem volt megilletõdve Sito Rivera alakulata. Egyenrangú ellenfelei tudtunk lenni Olaszországnak, sõt, helyzetek sorát alakítottuk ki, nem egyszer szerezhetett volna gólt például Dróth Zoltán, Harnisch Ákos, vagy épp az újfalui Dávid Richárd. Félreértés ne essék, a rivális sem tétlenkedett, de ha arról volt szó, a védelmünk és a kapunkat védõ Tóth Gyula is hõsiesen állta a sarat. A szünetben 0–0 volt az eredmény.

A második félidõ elejét megnyomták Roberto Menichelli tanítványai, aminek meg is lett az eredménye: egy sarokrúgás után Alex Merlim kapásból rátûzte, 0–1. A 24. percben pedig már kettõvel mentek az olaszok. A hátrány megfogta a magyarokat, akik bár küzdöttek, de eredménytelenül. A másik oldalon ellenben megszületett a harmadik találat is, ismét Alex Merlim villant. Nem sikerült szépíteni, 3–0-ra nyertek az olaszok – kár érte.

A keretbe nevezett öt újfalui közül Rábl János eltiltás miatt nem játszhatott, az április 13-án Pratóban rendezendõ visszavágón azonban már ott lehet.

HBN

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!