2024. május 9. Csütörtök, Gergely.
 
Bombariadó van egy veszprémi gyárban
Utolsó módosítás: 2016-03-26 08:39:36
Címkék: Bihari hírek
A vállalat egyik dolgozója közölte a veol.hu-val, hogy bombariadó van az egyik veszprémi cégnél. A megyei hírportál értesülését a megyei rendõrségi szóvivõ megerõsítette, de részleteket nem közölt.

A veol.hu úgy tudja, hogy mindenkit kiküldtek az épületbõl. A rendõrség megerõsítette, hogy az üzemépületeket kiürítették, jelenleg bombakutatók vizsgálják át a létesítményt. A helyszínen Ipsits Csaba veszprémi rendõrkapitány is megjelent.

 

„Megdöbbentõ az eset, nem tartozik a cég kultúrájához, semmi olyan nem történt, ami erre okot adott volna” – nyilatkozta a lapnak Ötvös Tamás ügyvezetõ igazgató. Bár a céget a veol.hu nem nevezte meg, csak annyit írt, hogy ott 800-an dolgoznak, az ügyvezetõ neve alapján vélhetõen a Balluff Elektronikai Kft.-rõl van szó.

A hírportálnak néhány dolgozó név nélkül azt mondta: hazaküldték õket, de a többség nem nyilatkozott. A lap információi szerint a délutáni mûszak elmarad. Ezt késõbb az ügyvezetõ is megerõsített. Ötvös Tamás arról is beszélt, hogy ez jelentõs termeléskiesést jelent „Veszprém egyik legpatinásabb vállalatánál”, ami szerinte jól mûködõ vállalat, ezért is „nagyon sajnálatos, ami most történt”.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!