2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Péntekig 25 fokig melegszik a levegõForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-03-29 08:45:56
Címkék: Bihari hírek
Nyugat-Európa fölött örvénylõ többközéppontú ciklonrendszer elõoldalán eleinte egyre melegebb, nedvesebb, majd kedden kissé hûvösebb, szárazabb, labilisabb léghullámok érkeznek a Kárpát-medence térsége fölé" − írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Mit is várhatunk tehát?

Húsvét hétfõn a rövid napos idõszakok mellett sok a felhõ, néhol kisebb esõ, zápor is kialakulhat. Délutánra megélénkülhet a szél, a hõmérséklet délután 11 és 17, késõ este 5 és 10 fok között valószínû.

Fotó: met.hu

Kedden eleinte kevés lesz a felhõ, több órára kisüt a nap, majd várhatóan felhõs lesz az ég az ország nagy részén, többfelé valószínû zápor, elsõsorban keleten helyenként zivatar is lehet. Az szél helyenként megerõsödik, zivatar környezetében viharos széllökések is lesznek. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet 1 és 9 fok között valószínû. A legmagasabb nappali hõmérséklet 14 és 20 fok között alakul.

Szerdán felhõs idõ várható, helyenként esõ is elõfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hõmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Pénteken a legmagasabb hõmérséklet 25 fok is lehet, a hétvégére azonban ismét eshet néhány fokot a levegõ hõmérséklete.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!