2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Melegfront jön, 21 fok lehet szerdánForrás: index
Utolsó módosítás: 2016-03-30 09:58:42
Címkék: Bihari hírek
Szerdán gyakran lesz erõsen felhõs az ég, és elszórtan zápor is kialakulhat. A délnyugati szél többfelé lesz erõs, de folytatódik a tavaszi felmelegedés: délután már 15 és 21 fok között alakulhat a hõmérséklet. Melegfronti hatással kell számolni a Köpönyeg.hu szerint.

Csütörtökön ragyogóan napos idõre van kilátás, a délnyugati légmozgás változatlanul erõs lesz. 20 fok köré erõsödik a nappali felmelegedés, délnyugaton már 24-25 fokos kora nyárias értékek is lehetnek.

Pénteken egy gyenge hidegfront hatására átmenetileg erõsen megnövekszik a felhõzet és elsõsorban északon záporok is elõfordulnak. A szél északnyugatira fordul és megerõsödik. 20-25 fokos meleg lesz.

Szombaton a reggeli órákban csökken a felhõzet és szikrázóan napos, friss, tiszta idõ valószínû. Csapadék már nem lesz. Délutánra a szél is mérséklõdik. Felfrissül a levegõ: 16 fok körül alakul a csúcsérték. Vasárnap szép napos idõre van kilátás, csapadék nélkül. A hûvös reggelt 15-20 fok közötti kellemes hõmérsékletû délután követi.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!