2024. május 9. Csütörtök, Gergely.
 
Láncfûrésszel indult fia után a dühös apaForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-04-01 10:55:01
Címkék: Bihari hírek
Az 50 éves B. A kedden este megjelent egy jászfényszarui ház elõtt, kezében egy benzines láncfûrésszel. Eleinte az utcáról kiabált be, de mivel nem sikerült párbeszédbe bonyolódnia senkivel és a hangzavarra senki nem jött ki, a rendõrségi közleményben "helyi lakosként" is emlegetett B.A a kommunikáció progresszívabb formáját választotta:

beindította a nála lévõ benzines láncfûrészt,
azzal megrongálta a kertkaput,
és bement az udvarra.

Idõközben kijött a házból valaki, akivel B. A tovább ordítozott, majd a verbális agresszió újra formát öntött, ennek az udvaron álló autó látta a kárát, és bebizonyosodott, hogy egy láncfûrész tökéletes eszköz ahhoz, hogy egy autó visszapillantójának elvegyük a maradék kedvét is az élettõl.

A jászi horrornak végül az vetett véget, hogy a szerszámról a lánc leesett, a láncfûrész mûködésképtelenné vált, ezért B.A is inkább odébbállt.

A rendõrök ezután keresni kezdték a férfit, akit végül szerda este találtak meg. A kihallgatásán az apa elmondta, nem akart bántani senkit, csak attól tartott, hogy 17 éves gyermeke rossz társaságba keveredik és aggódott, mert a fiú a megbeszélt idõre nem ért haza.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!