2024. május 9. Csütörtök, Gergely.
 
A csónakázótóba rejtette zsákmányát az újfalui biciklitolvajForrás: Hajdú-bihari Napló
Utolsó módosítás: 2016-04-05 10:16:26
Címkék: Bihari hírek
A berettyóújfalui rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást.

Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya lopás vétség és lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást D. Zsolt berettyóújfalui lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint egy férfi 2016. március 23-án 17 óra 51 perckor tett feljelentést a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságon arról, hogy ismeretlen tettes ellopta a korláthoz lakatolt kerékpárját egy helyi lépcsõházból. A rendõrök megállapították, hogy ugyanonnan egy nappal korábban szintén elloptak egy kétkerekût.

Ezt követõen Berettyóújfaluban a rendõrök széleskörû adatgyûjtést végeztek, majd 2016. március 29-én állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy a városban található csónakázótóban két értékes kerékpárt találtak, amelyeknek nem tudják, hogy kik a tulajdonosai. Miután a bejelentõ kiszedte a bicikliket a tóból, bevitte azokat a rendõrkapitányságra, ahol kiderült, hogy azokat korábban eltulajdonították.

A beszerzett információk alapján a nyomozók azonosították és a rendõrkapitányságra elõállították azt a 28 éves helyi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint a bûncselekményt elkövette. A rendõrök gyanúsítottként hallgatták ki D. Zsoltot, aki beismerõ vallomást tett.

A rendõrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást 2016. április 4-én befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

A rendõrök a lefoglalt kerékpárokat visszaadták tulajdonosaiknak.

– police.hu –

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!