2024. május 9. Csütörtök, Gergely.
 
Kocsmázás után kirabolta az ivócimboráját egy hajdúszoboszlói férfiForrás: Hajdú-bihari Napló
Utolsó módosítás: 2016-04-05 10:30:43
Címkék: Bihari hírek
A hajdúszoboszlói rendõrök bíróság elé állítást javasolnak azzal a helyi férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolta ismerõsét.

A nyomozás adatai szerint egy hajdúszoboszlói férfi értesítette 2016. március 16-án 12 óra körüli idõben a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságot arról, hogy egy ismerõse elvette a pénzét.

A rendõrök a helyszínen megállapították, hogy a sértett együtt italozott egy sörözõben G. Zsolttal, majd átmentek egy hajdúszoboszlói, Bányász utcai parkba, ahol az ismerõs azt követelte a sértettõl, hogy adja át neki a nála lévõ készpénzét, amire a férfi nem volt hajlandó. G. Zsolt ezért egy padra lökte a férfit, leszorította, majd leszakította a nadrágzsebét és kivette az ott található készpénzt. Ekkor a sértett közölte ismerõsével, hogy ha nem adja vissza neki a pénzt, akkor hívja a rendõrséget, és elõvette a mobiltelefonját, amit támadója kikapott a kezébõl és összetörte. A terhelt kerékpárjával elhagyta a helyszínt és közben megfenyegette a 45 éves férfit, hogy ha szól a rendõrségnek, akkor nagyon rosszul fog járni. A sértett ezután visszament a sörözõbe, ahonnan telefonált a rendõrségnek.

A rendõrök a 24 éves G. Zsoltot 13 óra 15 perckor az Isonzó utcán elfogták, és elõállították a rendõrkapitányságra. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd bûnügyi õrizetbe vették, s kezdeményezték az elõzetes letartóztatását, amelyet a Hajdúszoboszlói Járásbíróság 2016. március 18-án elrendelt.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a helyi lakos ellen a rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2016. április 4-én befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!