2024. május 8. Szerda, Mihály.
 
Csütörtökig kora nyár, a hétvégére lehûlésForrás: index
Utolsó módosítás: 2016-04-08 10:17:59
Címkék: Bihari hírek
Csütörtökig felhõs, de meleg lesz az idõ, péntektõl lehûlés jöhet a Köpönyeg.hu szerint.

Szerdán a napsütés mellett gomolyfelhõk jelennek meg az égen, az északi, északnyugati tájakon elszórtan fordulhat elõ zápor, zivatar. Az északnyugati szél megerõsödik, viharossá fokozódhat. 24 fok körüli meleg lesz délután.

 

Csütörtök napközben fokozatosan megvastagszik a felhõzet és egyre többfelé fordulhat elõ zápor, zivatar. Egyelõre marad az áprilisi kora nyár: 20 és 26 fok közötti hõmérséklet várható.

Pénteken erõsen felhõs, borult lesz az ég. A keleti tájakon várható kevés napsütés. Nyugaton tartós esõ várható, máshol záporok, zivatarok alakulnak ki. Megerõsödik az északnyugati szél. Gyengül a nappali felmelegedés: a tartósan csapadékos dunántúli területeken csak 10-17 fok esélyes, keleten még 18-22 fok valószínû.

Szombaton a nap elsõ felében sokfelé lehet újabb esõ, záporesõ; a déli óráktól aztán csökken a felhõzet és elõbukkan a nap. Erõs, több helyen viharos lesz az északnyugati szél. 11 és 19 fok között alakul a hõmérséklet délután.

Vasárnap változóan felhõs idõ lesz többórás napsütéssel. Már csak elszórtan fordulhat elõ zápor. A légmozgás élénk marad. 16 fok körüli hõmérséklet várható délután.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!