2024. május 10. Péntek, Ármin, Pálma.
 
Ezt üzente a péterszegi mester a távolmaradó játékosainakForrás: Hajdú-bihari Napló
Utolsó módosítás: 2016-04-10 08:51:55
Címkék: Bihari hírek
Sok volt a hiányzó játékos, de mindenki kitett magáért és csapatáért. A labdarúgó megye II. déli csoportjának eredményei és értékelései következnek a szombati játéknapról.

Nagyrábé Petõfi SK–Szentpéterszegi SC 1–1 (1–0)

50 nézõ Vezette: Buczkó B. (Gyugos B., Péterfi D.)

Nagyrábé: Szántó F.– Kovács A., Bende L., Tiszai G., Sós P. (Czirják Cs.), Szabó S., Faragó L., Koszorús I., Kordás J. (Kolompár R.), Máté I. (Szabó T.), Nagy S. Edzõ. Károlyi Zoltán.

Szentpéterszeg: Németh G.– Flaskai Zs., Rusznyák A., Kolompár Zs. (Vass G.), Lakatos Cs., Turzó J., Kecskés J., Szabó L., Okos T., Szûcs P., Varga Zs. (Balogh B.) (Ékes Z.) Edzõ: Balogh Barna.

Gól: Kecskés J.(ög.), illetve Turzó J. Jók: Szántó F., Szabó T., illetve mindenki Ifi: 4–2

Károlyi Zoltán: – A kimaradt helyzetek megbosszulták magukat, ez a futball törvényszerûsége. További sok sikert Szentpéterszegnek.

Balogh Barna: – Sajnos nagyon nehezen álltunk ki erre a mérkõzésre is. Szinte mindenkinek játszania kellett, aki a szentpéterszegi sportegyesületnél dolgozik, de le a kalappal mindnyájuk elõtt, aki részt vett ezen a mérkõzésen, mert egytõl egyig kitették a szívüket-lelküket. Üzenném azoknak a játékosoknak, akik ma nem jöttek el, hogy a magyar bajnokság rendszere olyan, hogy minden hétvégén mérkõzés van, nem csak minden másodikon.
Pocsaj KSE–Kismarjai SE 3–3 (1–3)

200 nézõ Vezette: Dobi Zs. (Kiss A., Hornyik M.)

Pocsaj: Mezei J.– Halász Richárd., Vaszilkó A., Kun I. (Sóvágó S.), Nagy P., Mezõ R. (Rézmûves A.), Szilágyi Cs., Lakatos R., Makula I., Székely Zs. (Székely K.), Murák K. Edzõ: Sóvágó Sándor.

Kismarja: Jónás B.– Farkas I., Alimán J., Gál S., Budácsik D. (Sánta P.), Varga T., Siró G., Papp Á., Magyar A., Katona Cs. (Bordás J.), Kórász B. (Tóth K.) Edzõ: Zákány Ferenc.

Gól: Lakatos R. (2)., Murák K., illetve Siró G., Magyar A. (2) Jók: Lakatos R., Halász R., Murák K., illetve mindenki Ifi: 1–5

Sóvágó Sándor: – Elmondhatjuk, hogy a 2, félidõben nagyot küzdöttünk, így sikerült 2 gólos hátrányból kiegyenlítenünk a végén. Ellenben azt is láthatjuk, hogy ugyanott tartunk mint eddig, semmiben sem sikerült elõrébb lépni.

Zákány Ferenc: – A szomszédvárak rangadóján a kilátogató szurkolók egy küzdelmes, de sportszerû mérkõzést láthattak. Az 1. félidõben a megbeszélteket betartva, remekül futballoztunk. A 2. félidõben nagy nyomást helyezett ránk ellenfelünk, amibõl kontrákat vezettünk, de értékesíteni nem tudtuk õket. A mérkõzés végére talán kicsit el is fáradt csapatom és egyenlíteni tudtak a hazaiak. Sok sikert kívánunk Pocsajnak. Köszönöm a korrekt játékvezetést és a kilátogató szurkolóink biztatását. Hajrá Kismarja!
Konyári SE–Földes KSE 3–1 (3–0)

50 nézõ Vezette: Radócz B. (Rusznyák G., Nagy R.)

Konyár: Nagy B.– Tamási S. (Török J.), Antal G. (Kiss Z.), Tamási G., Rézmûves K., Varga Z., Csuka Zs., Nagy Sz., Horváth Á., Nagy A., Varga D. Edzõ: Kiss László.

Földes: Horváth Zs.– Dede I., Tóth Z., Vincze N. (Bojtor Z.), Hunyadi L., Király Á., Mezõ B., Faragó Gy., Nagy S., Vincze A., Karacs T. (Szabó Gy.) Edzõ: Karacs Tamás.

Gól: Nagy A., Varga D., Nagy Sz., illetve Király Á. Jók: Az egész csapat, illetve senki Ifi: 1–3

Kiss László: – Szeretnék gratulálni az egész csapatnak a mai gyõzelemhez. Sajnos bennünk maradt a mai mérkõzésen körülbelül 8 gól az ellenfél számára, ami rájuk nézve megtisztelõ. Csak így tovább, elõre!

Karacs Tamás: – Nagyon sok hiányzóval érkeztünk, ami meg is látszott a csapat teljesítményén. Többen a kezdõcsapatból is sérülten vállalták a játékot, így ennyi tellett tõlünk a mai mérkõzésen. Amire észbe kaptunk, már 2-0-ra vezetett a Konyár, ezután csak futottunk az eredmény után. Gratulálok a Konyárnak és az ificsapatunknak a gyõzelemhez. További sok sikert kívánok nekik.
Debreceni EAC–Komádi SE 1–1 (0–1)

100 nézõ Vezette: Szûcs A. (Kohn D., Katona K.)

Debrecen: Fejér G.– Nagy A. (Boda P.), Soltész P. (Dr. Rácsai P.), Papp G. (Hetrovics R.), Párducz T., Dr. Köstner T., Magi L., Hailló R., Varga Á., Katona Z. (Demján B.), Bíró R. (Szõke P.) Edzõ: Katona László.

Komádi: Puskás Cs.– Simon S., Krimi P., Tóth L., Miczura Varga T., Miczura Varga K. (Bujdosó D.), Varga L., Hajdu M., Trippon T., Holló J., Nagy J. Edzõ: Szabó Sándor.

Gól: Bíró R., illetve Nagy J. Jók: Az egész csapat Kiállítás: Miczura Varga K. Ifi: 6–2

Katona László: – Késõbb nyilatkozik.

Szabó Sándor: – A mérkõzés elõtt, látatlanul, a döntetlen eredményt elfogadtam volna, de a helyzetek alapján úgy érzem, akár gyõzhettünk is volna. Ha a játékvezetõ sporttársat megbántottam, akkor elnézést kérek tõle, de az e fajta ítélkezést 70 kilométer távolságból is gusztustalannak tartom.
Kabai Meteorit SE– Hajdúszováti SKE 3–2 (2–2)

150 nézõ Vezette: Kovács Á. (Pap E., Péter A.)

Kaba: Biás P.– Sarkadi A., Puskás R., Szabó D. (Plókai R.), Jeges Z., Plókai G. (Almási Z, Kállai D., Kozma L. (Oláh Z.), Kovács M., Németi M., Szegi Zs. (Szabó B.) Edzõ: Kiss Lajos.

Hajdúszovát: Nagy D.– Kökény R., Serdült B., Kaszás S., Mészáros I. (Horváth M.), Tóth B., Nagy Cs., Rácz P., Rácz R., Bak Z., Kaszás Z. Edzõ: Budai János.

Gól: Szegi Zs., Plókai G.(2), illetve Rácz R., Kökény R. Jók: Senki, illetve az egész csapat Kiállítás: Nagy Cs., Rácz P. Ifi: 7–0

Kiss Lajos: – Egy roppan lelkesen játszó ellenfél ellen jól kezdtük a mérkõzést, aztán valamiért kicsit bealudtunk és mire felébredtünk már 2-2 volt az állás. Utána minden erõnket mozgósítani kellett, hogy megszerezzük a 3 pontot, amely végül Plókai Roland bravúros szabadrúgásának köszönhetõen sikerült. Büszke vagyok a játékosaimra, mivel végig akarták a gyõzelmet, de ennél a késõbbiekben lényegesen több kell. További sok sikert a lelkesen játszó hajdúszováti csapatnak. Köszönjük a nézõknek, hogy a mai gyenge játék láttán is kitartottak a csapat mellet.

Budai János: – A mai mérkõzéssel kapcsolatban gratulálok minden hajdúszováti labdarúgónak, mivel szívüket-lelküket tették bele a játékba. Nem érdemeltünk vereséget, de nagyban befolyásolta a játékvezetõ úrnak a ténykedése az egész mérkõzést. Úgy érezzük, hogy jogtalanul állított ki 2 játékost közülünk. Ugyanúgy sújtotta a kabai csapatot ítéleteivel mint a szováti csapatot. Gratulálunk a kabai csapatnak és sok sikert kívánunk a megye I. osztályban.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!