2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Hidegfront, felhõk, talajmenti fagy jön a hétenForrás: index
Utolsó módosítás: 2016-04-19 11:29:09
Címkék: Bihari hírek
Kedden az ország északi felén fokozatosan csökken a felhõzet és többórás napsütés várható. Délen estig még gyakran erõsen felhõs lesz az ég. Zápor elszórtan fordulhat elõ. Délelõtt megerõsödik az északnyugati szél, és mérséklõdik a meleg: délután már csak 15 és 21 fok várható, hidegfronti hatás lesz, írja elõrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Szerdán szikrázóan napos, friss idõre számíthatunk. Az északnyugati szél erõs marad, a középsõ és a nyugati tájakon továbbra is lehetnek viharos széllökések. Reggel 7, délután 15 fok körül alakul a hõmérséklet.

 

Csütörtök reggelre nagyon alacsonyra süllyed a hõmérséklet: 2 méteres magasságban +3 fok körüli érték várható, ami azt jelenti, hogy a talaj mentén többfelé fagyni fog. Délután 17 fok köré melegszik a levegõ. Sokat süt majd a nap, alig lesz felhõ az égen.

Pénteken nyugat felõl erõsen megnövekszik a felhõzet, és a Nyugat-Dunántúlon néhol már kisebb esõ, zápor is elõfordulhat. Az élénk délnyugati szél melegebb levegõt hoz magával: 20 fok körül alakul a maximum.

Szombaton eleinte csökken, majd délutántól ismét megnövekszik a felhõzet. Fõleg délutántól, estétõl lehet esõ, záporesõ. 14-20 fok között várható a hõmérséklet.

Vasárnap erõsen felhõs, vagy borult lesz az ég. Többfelé, több alkalommal valószínû esõ, zápor. Az északi szél megerõsödik. Tovább csökken a hõmérséklet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!