2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Gyilkosság Gyálon - két golyó végzett a fiatal lánnyalForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-20 08:02:23
Valószínûleg nem rablótámadás áldozata lett az a 16 éves lány, akinek a holttestét péntek reggel találták meg Gyálon.

18:35: Gyilkosság Gyálon: nem rablótámadás történt 

Valószínûleg nem rablótámadás áldozata lett az a 16 éves lány, akinek a holttestét péntek reggel találták meg Gyálon. Erre utal, hogy a fiatalnak nem tûntek el az értékei. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje megerõsítette a Független Hírügynökség értesüléseit, vagyis, hogy a fiatalra több lövést is leadtak. A lány feltehetõen iskolába tartott, amikor megölték.

Mint arról a Független Hírügynökség már beszámolt, péntek reggel járókelõk értesítették a rendõrséget arról, hogy egy fiatal lány holttestére bukkantak Gyál egyik utcájában. Mint kiderült, a fiatalt megölték. Úgy tudni, a lánnyal két golyó végzett: egy a fején, egy pedig a hátán találta el. A rendõrség ezzel kapcsolatban annyit közölt, hogy valóban több lövés érte a fiatalt, de azt, hogy pontosan mennyi lövedék találta el és hol, egyelõre nem közölték.

A Gyálon élõ lány valószínûleg iskolába tartott, amikor megölték. Feltehetõen nem rablótámadás történt, ugyanis a fiatal értékei nem tûntek el. A rendõrség nagy erõkkel nyomoz az ügyben, eddig úgy tûnik, a gyilkosságnak nem volt szemtanúja, de többen kiabálásról, dördûlõ lövésekrõl számoltak be. A szülõk kihallgatása jelenleg is tart, a rendõrök igyekeznek felderíteni, hogy a lány milyen kapcsolatrendszerrel rendelkezett, illetve, hogy mi lehetett a gyilkosság indítéka.



15:11: Két golyó végzett azzal a 16 éves lánnyal, akinek a holttestét péntek délelõtt találták meg a Pest megyei Gyálon - értesült a Független Hírügynökség. Úgy tudni, hogy az egyik lövedék a fején, a másik pedig a hátán érte a fiatalt.

A rendõrség egyelõre a történtekkel kapcsolatban csak annyit közölt, hogy egy állampolgár hívta ki a rendõröket, miután rátalált az árokban fekvõ testre. Kiderült, hogy a 16 éves budapesti fiatalt megölték, részleteket azonban még nem lehet tudni. A Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársai nagy erõkkel kezdték meg a helyszíni szemlét, az adatgyûjtést és a tanúk kutatását. Az ügyben emberölés miatt indítottak eljárást, egyelõre ismeretlen tettes ellen.




13:50: Pisztollyal lõtték fejbe azt a 16 éves lányt, akinek holttestére péntek délelõtt találtak rá a Pest megyei Gyálon. Belicza Andrea, a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense korábban annyit tudott elmondani, hogy egy állampolgár hívta ki a rendõröket, miután rátalált az árokban fekvõ testre. Kiderült, hogy a 16 éves budapesti fiatalt megölték, részleteket azonban még nem lehet tudni. A rendõrségi helyszínelés jelenleg is tart, a nyomozás pedig közben megindult emberölés miatt ismeretlen tettes ellen.

Belicza Andrea, a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense egyelõre annyit tudott elmondani, hogy egy állampolgár hívta ki a rendõröket, miután rátalált az árokban fekvõ testre. Kiderült, hogy a 16 éves budapesti fiatalt megölték, részleteket azonban még nem lehet tudni. A rendõrségi helyszínelés jelenleg is tart, a nyomozás pedig közben megindult emberölés miatt ismeretlen tettes ellen.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!