2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Benkõ feleségjelöltje nyuszilány lenneForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-22 09:44:06
A kiesett feleségjelölt jelentkezett az egyik férfimagazin felhívására. Mit mesélt még?

Civil válogatást tartott a nyuszis magazin. Ami nagy szó, ugyanis évek óta csak hírességek szerepelnek a címlapokon. A fõszerkesztõ mégis úgy döntött, esélyt ad olyanoknak is, akik még ismeretlenek.
A castingon egyszer csak váratlanul megjelent az egykori feleségjelölt, Pavlik Tünde is.

 

A magazin felhívásában az állt, hogy barátnõket keresnek, ehhez képest Tünde egyedül érkezett, egy kicsit el is késett, de még nagyobb baj, hogy fürdõruhát sem hozott magával. Azért persze feltalálta magát, és melltartóig levetkõzött.

Benkõ Dániel mûsora óta sok minden történt Tündével. A 21 éves lány azért jelentkezett erre a válogatásra, mert szeretné megmutatni mindenkinek, hogy milyen jól érzi magát új kebleivel.

- Hát, elégedett vagyok vele, 8-9 hete volt a mûtétem, még az adásban elég lapos voltam. Ezt szerintem lehet látni és ez kellett, mert így arányos vagyok szerintem. Igen, azért is csináltam meg, hogy szebb legyek.

Már csak arra voltunk kíváncsiak mi lett Tünde barátjával, mit szólt a mellmûtéthez, és örülne-e, ha valóban bekerülne a nyuszis magazinba.

- Már nincs barátom, amióta kikerültem a villából, meg már elõtte is szétmenõben voltunk, úgyhogy nem szól semmit. Szingli vagyok, senki nem szólt semmit ezért.

Tünde tehát szingli, és attól sem riad vissza, hogy ledobja a textilt. Pasizni viszont nem szeretne, ugyanis jól érzi magát függetlenül. Már csak az a kérdés, hogy találnak-e neki egy megfelelõ barátnõt, akivel összebújhat a címlapon.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!