2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Csökkenteni kell a reptéri parkolási díjakatForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-06-29 20:57:10
Címkék: Bihari hírek
A GVH elfogadta a reptér vállalásait a hosszú távú parkolási feltételeket illetõen. Így ez alapján kötelezte a Ferihegy (=Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér) üzemeltetõjét, hogy:

csökkentse az egy napon belül harmadik alkalommal, valamint az aznapi további behajtásokat követõen az elsõ öt percre felszámolt díjat Terminál és Prémium parkolóiban: a Terminál parkoló esetében 300, a Prémium parkoló esetében 400 forintra;
részesítse kedvezményben a Bónuszkártyával rendelkezõket, ami a vállalás értelmében a Terminál parkoló használatakor 15 százalékos, a Prémium parkolónál 20 százalékos mértékû kedvezményt jelent majd, így a Terminál parkoló Bónuszkártyával 50 ezer forint befizetésével 60 ezer forint, a Prémium parkoló Bónuszkártyával pedig 25 ezer forint befizetésével 28 750 forint áll a felhasználó rendelkezésére;
növelje 325 ezer forintra a Bónuszkártyára feltölthetõ összeg felsõ határát;
tegye lehetõvé, hogy az érkezési szinten található buszparkoló 15 km-es körzetében ténylegesen parkolót üzemeltetõ vállalkozások parkolóhelyet béreljenek, alkalmanként 2 órás idõkorláttal, korlátlan számú napi behajtási lehetõséggel. A havidíj férõhelyenként, három parkolókártya igénylésével a Terminál parkoló esetében nettó 150 ezer forint, a Prémium parkoló esetében 225 ezer forint, kombinált használatnál pedig 300 ezer forint lesz.

Fotó: Jászai Csaba

Ezek a feltételek pedig 2020-ig változatlan formában kell, hogy megmaradjanak. Mindez arra lehet jó, hogy talán kicsit nagyobb lesz a verseny a reptéri parkolási piacon.

Mostani árakon egy napi parkolás 6-10 ezer forint körüli összegért megoldható a fogyasztóknak a kettes terminál értelmezhetõ közelségében. Az árakban azért is van különbség, mert a messzebb lévõ parkolók olcsóbbak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!