2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
A régi jó dolgokból nem maradt semmi? De hiszen itt az átlátszó kólaForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-07-01 15:49:57
Címkék: Bihari hírek
Emlékszik a csodálatos kilencvenes évekre, amikor még No volt a Limit, evõkanállal zabáltuk az Aromix italport, ragadt a hajunk a Triple Sec-tõl, de mégse voltunk soha betegek, mert akkor még nyugodtan ki lehetett menni az utcára sötétedés után is?

Akkor még a nosztalgia is valahogy olyan természetes volt, nem a Facebookon vadásztak a lájkokra a feel good oldalak, mint manapság. De ami volt, elmúlt, a régi jó dolgok úgy eltûntek, mint egy finom csipszvacsora a teleshopból, nincsen már átlátszó kóla sem.

DE LESZ!

A Pepsi ugyanis újra piacra dobja a Crystal Pepsi névre hallgató, teljesen átlátszó kóláját, aminek Amerikában állítólag komoly kultusza és rajongótábora volt, amikor 1992-ben elõször lehetett kapni. Ez a keménymag mondjuk nem lehetett túl nagy, mert egy éven belül ki is vezették az átlátszó kólát a piacról, pedig még a Super Bowl alatt is ment a reklámja.

A lényeg, hogy a Crystal Pepsi annyira kilencvenes évek, hogy a vállalat ráépíti az Észak-Amerikában a következõ nagy nosztalgiakampányát, amikor nyolc hétig megint lehet majd kapni ezt a csodálatos nedût. Merthogy:

A Pepsi a popkulturáról szól, és nem sok olyan trendi dolog van mostanában, mint a kilencvenes évek.

De mi se maradjunk le, úgyhogy szavazzon is gyorsan.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!