2024. június 8. Szombat, Medárd.
 
Kiraboltak egy budapesti dohányboltotForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-08-15 11:43:26
Címkék: Bihari hírek
Egy ismeretlen férfi augusztus 14-én, délután fél négykor bement a Budapest XXI., Vas Gereben utcában található dohányboltba, és egy fegyverrel megfenyegette az alkalmazottat, és a bevételt követelte - közölte a rendõrség. Miután az ott dolgozó nõ a kasszából átadta a bevételt, az elkövetõ elmenekült. Senki nem sérült meg.

A rabló személyleírása: körülbelül 175 centiméter magas, 30-35 év körüli, zömök testalkatú férfi, akinek széles orra és barna szeme volt. Az arcát egy mosott, viseltes sállal, a fejét pedig a pulóverének kapucnijával takarta.

Ruházata: felül világos, galambszürke zippzáros polár pulóver, mellrészen egy felfelé ívelõ széles fekete csíkkal. Alul fekete színû, kopottas melegítõ nadrágot viselt.

A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Rablási Osztálya kéri, hogy aki a bûncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 443-5304 telefonszámot (munkaidõben), vagy névtelensége megõrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!