2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Napi 87 ezer forintért adott tanácsot három hónapig egy ember az NGM-nekForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-08-23 10:36:05
Címkék: Bihari hírek
Négy, 5 millió forintot meghaladó szerzõdést kötött az elmúlt hónapokban a Nemzetgazdasági Minisztérium - derül ki a szaktárca által közzétett legfrissebb listából. Az egyik szerzõdés március eleje és májusi vége közötti idõszakban történt tanácsadásra szólt, amiért a minisztérium 8 millió forintot fizetett. Ez napi 87 ezer forintot jelent, és egy magánszemély, Kozma András kapja a pénzt.

A Napi.hu rákérdezett a minisztériumnál, hogy milyen témában, projektben vagy ügyben kértek tanácsot a 8 millió forintos összegért cserébe, de egyelõre még nem kaptak választ. A Napi.hu cikkébõl az is kiderül, hogy:
az Echo Tv 6,8 millió forintot kap egy magazinmûsor készítéséért (a lap arra is rákérdezett, hogy hány darab magazinmûsorról van szó, és hogy milyen témát dolgoznak fel.
A másik két 5 millió forintot meghaladó szerzõdés közül az egyiket a Szülõk Háza Kft.-vel kötötték gyerektábor szervezésére, ennek bruttó összege 7,2 millió forint.
Az Ibusz Kft.-vel pedig - a központosított közbeszerzések alapján - nemzetközi utazásszervezésre - ezen belül repülõjegyre, szállásköltségre, biztosításra - között bruttó 33,6 millió forintos - májustól június végéig tartó - szerzõdést a tárca.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!