2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Gyermekotthont lopott meg egy betörõ KomádibanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-09-03 16:35:33
Címkék: Bihari hírek
A berettyóújfalui rendõrök õrizetbe vették a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint többször is betört a helyszínre, ahonnan fõként értéktárgyakat, fémtárgyakat és csaptelepeket lopott.

Állampolgári bejelentés érkezett 2016. augusztus 13-án 20 óra 25 perckor a rendõrségre arról, hogy egy Komádiban található gyermekotthonba betörtek. A helyszínre érkezõ rendõrök megállapították, hogy az elkövetõ gázkazán-alkatrészeket, csaptelepeket, vezetékeket és más értéktárgyakat tulajdonított el. Az adatgyûjtés során a Komádi Rendõrõrs munkatársai 2016. augusztus 23-án megtudták, hogy egy férfi a városban fémtárgyakat akar értékesíteni, amelynek eredetével nem tud elszámolni. L. Albertet az egyenruhások a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra elõállították. A nyomozók a 37 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, bûnügyi õrizetbe vették és kezdeményezték elõzetes letartóztatását. A megalapozott gyanú szerint a helyi lakos elfogásáig többször is betört a gyermekotthonba, majd az onnan ellopott fémtárgyakat egy berettyóújfalui MÉH-telepen akarta értékesíteni.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság a gyanúsított ellen lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!