2024. május 15. Szerda, Zsófia, Szonja.
 
Nyíregyházi lövöldözés – A kolozsvári ítélõtábla elfogadta a magyar kiadatási kérelmetForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-09-04 11:00:00
Címkék: Bihari hírek
Elfogadta a kolozsvári ítélõtábla pénteken a magyar hatóságok kiadatási kérelmét, amelyben annak a román orvosnak az átadását kérték, akit a halálos kimenetelû szerdai nyíregyházi lövöldözéssel gyanúsítanak.

Az ítélõtábla szóvivõje az MTI-nek elmondta, hogy a bíróság egyúttal harminc napos elõzetes letartóztatásba helyezte az orvost.

A határozat ellen 5 napon belül lehet fellebbezést benyújtani, amelyet a továbbiakban a legfelsõ bíróság illetékes tárgyalni.

Az 54 éves orvost csütörtökön fogta el a román rendõrség Kolozsvár egyik lakótelepén. Az illetõ a magyar hatóságok gyanúja szerint Nyíregyházán rálõtt egy házaspárra, megölve az asszonyt, a férjét pedig életveszélyesen megsebesítette.

A román rendõrség talált nála egy fegyvert is.

A magyar sajtó információi szerint a nagyváradi D. S. tüdõgyógyász fõorvosként dolgozott kilenc éve a sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórházban és a bûncselekmény ideje alatt a szabadságát töltötte. Korábban a kisvárdai Felsõ-Szabolcsi Kórházban is dolgozott tüdõgyógyászként csaknem tíz évet. Sajtóinformációk szerint szerelemféltés állhat a gyilkosság hátterében.

– MTI –
Elõre eltervezhette a gyilkosságot a román orvos, szabadsága elsõ napján ölt

Nyíregyháza – Feltehetõleg elõre eltervezte a gyilkosságot a sátoraljaújhelyi román tüdõgyógyász fõorvos, ugyanis egy hónapos szabadsága elsõ napján utazott Nyíregyházára – írja a Magyar Nemzet Online.
Sátoraljaújhelyen volt fõorvos a Nyíregyházán gyilkoló román férfi, szerelemféltés állhat a háttérben

Nyíregyháza – Egy féltékeny, visszautasított orvos lehet az, aki felelõs a nyíregyházi házaspár lelövéséért. A külföldi orvos évek óta Magyarországon praktizál. Csütörtök délután Kolozsváron fogták el az 54 éves román állampolgárságú férfit. A meglõtt orosi férfi életben van, fejlövéssel operálták szerdán este.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!