2024. május 15. Szerda, Zsófia, Szonja.
 
41 új rendõr Hajdú-Bihar megyébenForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-09-04 11:22:34
Címkék: Bihari hírek
Az ifjú rendõröknek Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok adta át a kinevezési parancsukat.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság vezetõje 2016. szeptember 2-án ünnepélyes keretek között fogadta a frissen felszerelt rendõröket, akik mától fognak megyénkben szolgálatot teljesíteni. A 41 tiszthelyettes a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségen és a megye rendõrkapitányságain kezdi meg pályafutását.

Dr. Gyurosovics József az ünnepségen ismertette a megye aktuális közbiztonsági és bûnügyi helyzetét. A dandártábornok kiemelte: udvarias, kulturált, határozott és törvényes fellépést vár el az új tiszthelyettesektõl, amelyre a hajdú-bihari lakosok is büszkék lehetnek. A megyei rendõrfõkapitány elmondta, hogy a jogsértõkkel szembeni határozott fellépés mellett, fontos a rászorulóknak nyújtandó támogatás és segítség.

A Debreceni Rendõrkapitányság állománya 11 fõvel, a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság 6 fõvel, a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság 4 fõvel, a Balmazújvárosi Rendõrkapitányság 3 fõvel, a Püspökladányi, a Hajdúhadházi, és a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság 2-2 fõvel, a Hajdúnánási Rendõrkapitányság 1 fõvel, míg a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség 10 fõvel bõvül.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!