2024. május 14. Kedd, Bonifác.
 
Volt feleségét és gyerekeit is meg akarta öletni egy soproni vállalkozóForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-09-05 19:54:34
Címkék: Bihari hírek
Emberölés elõkészülete miatt emelt vádat a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Fõügyészség egy 43 éves soproni férfi ellen, aki volt felesége megölésével bízta meg egyik ismerõsét, írja az MTI.

A megyei fõügyészség közleménye szerint a vállalkozó férfi és a nõ 2014-ben vált el. Két gyermeküket a bíróság az anyánál helyezte el. A férfi vállalkozásának mintegy ötvenmillió forint tartozása volt.

A férj 2015 októberében azzal bízott meg egy férfit, hogy szerezze meg a volt feleségétõl a házassági vagyonjogi perben általa követelt 64 millió forintot, akár rablással is. Megbízási díjként benzinköltséget, öt-, illetve tízezer forintnyi összegeket és élelmiszercsomagokat adott.

Egy hónappal késõbb a tartozásai tovább nõttek, a vállalkozó ekkor már másfél millió forintot ígért ismerõsének, ha megöli a volt feleségét. A férfi ehhez meg is mutatta ismerõsének az asszony lakásának belsõ elrendezését, a pénz helyét és az ott elhelyezett kamerákat. A volt férj azt is felvetette, hogy ha a gyermekei is otthon lennének, ölje meg õket is.

A gyilkossággal és rablással megbízott férfi vonakodott, a vádlott ezért idén januártól arra kérte, hogy ha õ nem teszi meg, akkor szerezzen maga helyett egy olyan embert, aki megöli a volt feleségét.

A megbízott férfi beszámolt a vádlott tervérõl az egyik ismerõsének és a volt feleségnek is, aki feljelentette egykori férjét.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!