2024. május 8. Szerda, Mihály.
 
Kikandikált a fémszál a volánbusz gumijábólForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-10-17 16:52:23
Címkék: Bihari hírek
A Facebookon vasárnap óta nagyot fut egy poszt, amelyben a posztoló állítása szerint az egyik gyöngyösi volánbusz jobb elsõ kereke látható. Vagyis, ami abból maradt a nem kevés futás után.

"Hogy engedheti ki a VOLÁNBUSZ Zrt. ilyen állapotú gumival a buszát??? A jobb elsõ kereke. A többit nem néztem. Kinek a feladata és a felelõssége, hogy ne engedje ki a buszt ilyen állapotban járatba?????" - írta a fotós a poszthoz fûzött megjegyzésében.

Tükörsima felület, kilátszott a fémszál!

- írta aztán az egyik kommentben ugyanõ a saját bejegyzéséhez. Az eredeti posztban egyébként három kép van, látszik a Volánbusz feliratú fehér jármû és a rendszáma is.

A kommentelõk szerint a Volánbusz Zrt. egyik alvállalkozója üzemelteti a buszokat. Az senkiben nem merült fel, hogy ne lenne valódi a kép, sõt, további hajmeresztõ sztorikat írnak le.
"A Volán szlogenje, amíg megy, addig hajtani kell... Ezt egy sofõr mondta, miután a soproni Kosárházig ért el a busz, és megkérdezték tõle, hogy miért indult ki egyáltalán a pályaudvarról......"
"Én a napokban adtam ez egyik volt Volánbuszos kollégának, egy kb 100 ft-os alkatrészt hogy tudjanak fûteni a buszba, mert nincs a cégnek..."
"Két hete majdnem felborult a Gyöngyösrõl Budapestre tartó reggel 1/2 6-kor induló busz a Gyorsforgalmin...ezek után semmin nem csodálkozom."

Megkerestük a Volánbusz Zrt-t a kérdéseinkkel, amint válaszolnak, közzétesszük álláspontjukat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!