2024. június 10. Hétfő, Margit, Gréta.
 
Biztos, hogy tudni akarja, milyen idõ lesz a jövõ héten?Forrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-10-17 17:45:30
Címkék: Bihari hírek
Már a múlt héten is ugyanezt ígérték, és ismét megkapjuk: borús, esõs idõ lesz a jövõ héten.A következõ napokban borús, esõs lesz az idõjárás, néhol kiadós esõzések is lehetnek. Ezzel együtt enyhe lesz az idõ, több helyen még minimumok is 10 Celsius-fok körül alakulnak - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat elõrejelzésébõl.

Hétfõn a ködfoltok feloszlását követõen nagyrészt erõsen felhõs vagy borult idõ várható. Kisebb esõ, szitálás fõként a Tiszántúlon és az Északi-középhegység térségében lehet. A legalacsonyabb hõmérséklet 6-11 fok között alakul. A legmagasabb hõmérséklet 10-17 fok között valószínû, délnyugaton lesz a legmelegebb, a 10 fok közeli csúcsérték pedig az ország északkeleti harmadán lehet.

Kedden is fõleg a nap második felében nyugaton és délen esõ, zápor is elõfordulhat. A leghidegebb órákban 5-10 fok lehet. Napközben 10-15 fokig melegszik a levegõ.

Szerdán eleinte délen, majd a déli óráktól nyugat felõl egyre több helyen esõ, zápor is elõfordul. Helyenként jelentõs mennyiségû csapadék is hullhat. A minimumhõmérséklet 4-10, a maximumhõmérséklet 9-14 fok között valószínû.

Csütörtökön idõnként a szél is megerõsödik, emellett többfelé várható esõ, zápor, helyenként jelentõs mennyiséggel. A legalacsonyabb hõmérséklet 4-9, a legmagasabb hõmérséklet 8-14 fok között valószínû.

Pénteken eleinte többfelé, majd egyre inkább csak keleten várható esõ, zápor. Helyenként megerõsödik a szél. A leghidegebb órákban 5-10 fok lehet. Napközben 9-15 fokig melegszik a levegõ.

Szombaton elszórtan, nagyobb eséllyel keleten lehet esõ. A legalacsonyabb hõmérséklet 3-9, a legmagasabb hõmérséklet 9-15 fok között valószínû.

Vasárnap, október 23-án nem várható számottevõ csapadék. A leghidegebb órákban 3-8 fok lehet. A nappali maximumok várhatóan 10-15 fok között alakulnak - olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!