2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Elõléptették a III/II-es államtitkártForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-10-23 18:02:45
Címkék: Bihari hírek
Áder János köztársasági elnök rendõr vezérõrnagyból rendõr altábornaggyá léptette elõ Tasnádi Lászlót, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkárát még október 19-én - szúrta ki a 444.hu a kormany.hu október 23-ára készített mellékletében.

Tasnádi Lászlót alig egy hónappal azelõtt léptették elõ, hogy megszûnne szolgálati jogviszonya. Az MTI október 15-én írta meg, hogy a szolgálat felsõ korhatárának elérése miatt november 30-ával megszûnik az államtitkár hivatásos szolgálati jogviszonya - államtitkárként azonban marad.

Áder Pintér Sándor belügyminiszter elõterjesztésére léptette elõ Tasnádit "kimagasló szolgálati tevékenysége elismerésül nemzeti ünnepünk, október 23-a, az 1956. évi forradalom és szabadságharc 60., valamint a köztársaság kikiáltásának 27. évfordulója alkalmából".

Tasnádi Lászlót 2014 júniusában nevezték ki rendészeti államtitkárnak, kinevezését tiltakozással fogadta az ellenzék, mivel a rendszerváltás elõtt III/II-es operatív tiszt volt, aki miközben Orbán Viktor beszédet mondott Nagy Imre újratemetésekor, beépített ügynökként várt jelentéseket az ott történtekrõl. Tasnádi László késõbb az NBH-nál, az Információs Hivatalnál és az APEH Bûnügyi Igazgatóságánál dolgozott, de megfordult Pintér Sándor cégeinél is.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!