2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Vasárnap hajnalban teljes üzemszünet lesz az útdíjfizetésbenForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-12-02 21:37:55
Címkék: Bihari hírek
Karbantartás miatt vasárnap hajnali 1 és 3 óra között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése - derül ki a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményéből.

A tájékoztatás szerint ebben az időszakban nem lesz lehetőség e-matricát és HU-GO viszonylati jegyet váltani, valamint egyenleget feltölteni interneten keresztül bankkártyával. A szolgáltatásokat nem lehet majd igénybe venni sem személyesen az ügyfélszolgálati irodákban, sem a NÚSZ viszonteladó partnereinél, illetve nem lesz lehetőség e-matricát venni a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül, SMS-ben, weben és applikációval sem.

A szolgáltató ezért azt kéri, hogy az érintettek a matricát vegyék meg még a karbantartás előtt, a díjköteles útszakaszra való felhajtáskor ugyanis már rendelkezni kell érvényes jogosultsággal. A karbantartás a fedélzeti eszközt (OBU-t) használó ügyfeleket nem érinti, de gondoskodniuk kell arról, hogy a megjelölt időszakra is rendelkezzenek megfelelő egyenleggel.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!