2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Eléggé kihasználja az embereit Mészáros LőrincForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-12-04 17:30:28
Címkék: Bihari hírek
Mészáros Lőrinc, Orbán bizalmasa a világ talán legügyesebb gázszerelője. Előfordult már például, hogy ő  maga se sejtette, hogy szállodákat fog venni, de aztán így lett, és jól döntött: ha némi állami hozzájárulással is, de elkezdtek beindulni azok is.

A Figyelő most azt nézte meg, hogy Mészáros Lőrinc cégbirodalmában összesítve egy munkavállalóra évente 58 millió forint árbevétel jut, a Napi.hu leírása alapján. Ezzel Mészárosék a legokosabb magyar középvállalatok közé robbantak be.  Ami viszont meglepőbb, hogy az ezek szerint minden kincset megérő munkavállalóit Mészáros papíron az átlagos dolgozóknál is kevesebbre tartja.

Amíg ugyanis az átlagbér havi bruttó 263 ezer forint volt tavaly, Mészáros embereinél csak 229 ezer forint volt, pedig Mészárosék rengeteg iparágban jelen vannak. Például a Figyelő híei szerint a közétkeztetést is Mészáros Lőrincéknek szánhatja a kormány. Mészárosék cáfolták a lapnak ezt, de az is ismert, hogy felcsúti polgármester nem mindig tudja előre, hogy mivel fog foglalkozni nem sokkal később.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!