2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Schumacher: Kissrác, aki új játékot kapottForrás: Index
Utolsó módosítás: 2010-02-02 19:08:41
A hétszeres bajnok úgy érzi magát, mint karrierjének kezdetén. Nem fáj a nyaka, a kocsi megbízható, élvezi. Szerdán megy újra.

Sikerrel tért vissza három év kihagyás után a Forma-1-be hétfõn Michael Schumacher, amikor harmadik lett az évad elsõ tesztnapján. A Mercedes-pilóta bõ három tizedmásodperccel maradt el a ferraris Felipe Massától, aki a német ”régi autóját” vezette.

 

”Furcsa volt látni a régi kocsimat úgy, hogy nem én ültem benne, de Massának örültem” – mondta Schumacher, aki közel 15 év után hagyta el az olaszokat.

Új csapattársát, Nico Rosberget simán megverte, élvezte, hogy újra vezethet: ”Olyan, mint 1991-ben, de tényleg. Amikor az F1-be kerültem, az elsõ kör sokkolt, a második feldobott, aztán az érzés csak fokozódott. Pont így van most is. Mint egy kissrác, aki új játékot kapott, és jól elvan vele”.


Negyven köre alatt sérült nyakával sem volt gondja, sokat tett érte, hogy semmi ne zavarja. ”Jól vagyok, precízen felkészültem, és meg is van az eredménye” – idézte az autosport.com.

A Mercedes GP és W01-es modellje is imponálóan mutatkozott be: ”Jó nap volt, a csapat zseniálisan dolgozott, a kocsi máris megbízható. 80 kört mentünk, az elsõ nap ez remek”.

A 41 éves klasszis kedden nem ül be, szerdán váltja fel Nico Rosberget Valenciában.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!