2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Lehet folytatása az AvatarnakForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-02-04 18:51:51
James Cameron "meggyõzhetõ" arról, hogy leforgassa az Avatar második részét. Ezt mondta minden idõk legnagyobb bevételét hozó filmjének rendezõje a CNN hírtelevíziónak.

"Meggyõzhetõek vagyunk. Elõtte azonban látnunk kell, hogy mennyi bevételt hoz ez a film" - mondta a rendezõ.

A három dimenziós tudományos fantasztikus eposzra világszerte eddig 2.05 milliárd dollár (401 milliárd forint) értékben adtak el jegyet. Ezzel az Avatar megelõzi az eddigi csúcstartót, a szintén Cameron rendezte 1997-es Titanicot.

A kanadai származású rendezõ a CNN-nek adott interjújában azt mondta, meglepõdött filmje rekordjain.

"Ez nem valamiféle álszerénység. Gondoltuk, hogy eladható lesz, de feleannyi bevételt sem reméltünk, mint amit eddig elért" - mondta Cameron, aki szerint a siker titka, hogy ehhez a történethez bárki tud érzelmileg kapcsolódni függetlenül attól, hogy hol él, vagy hogy milyen kultúrából származik. A rendezõ elismerte, hogy voltak nehéz pillanatok a film készítése során.

"Körülbelül húszszor gondoltam, hogy a fejemhez fogok egy pisztolyt és öngyilkos leszek. Ilyen az, ha egy kísérleti projektben veszel részt" - mondta Cameron, akinek "gyötrelmeit" értékelte az Amerikai Filmakadémia is. Az Avatart kedden kilenc Oscar-díjra jelölték, elsõsorban technikai kategóriákban, de a legjobb film és a legjobb rendezõi elismerésért is versenybe száll.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!