2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Hajdú-Bihar megyei baleseti összesítőForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2017-04-22 18:05:24
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az alábbi személyi sérüléses balesetek helyszínén intézkedtek.

Egy 43 éves nő közlekedett 2017. április 21-én 8 óra körül az általa vezetett Suzuki típusú gépjárművel Debrecenben, a Wesselényi utcán a Mikepércsi út felől az Irinyi utca irányába. A sofőr gépkocsijával a Wesselényi utca és az Irinyi utca kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő biciklisnek, ezért összeütköztek. A baleset következtében a kerékpáros az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

Egy 26 éves nő közlekedett 2017. április 21-én 12 óra körül az általa vezetett Rover típusú gépjárművel Debrecenben, a Bem téren a Hadházi út felől a Simonyi út irányába. A sofőr nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedett, ezért hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból megálló Ford típusú kisbusznak, ami az ütközés következtében egy előtte álló Mitsubishi kisteherautónak csapódott. A kisbusz 8 utasa, valamint sofőrje az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedtek. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy 16 éves fiatal közlekedett az általa hajtott kerékpárral 2017. április 21-én 13 óra körül Biharkeresztesen, az Arad utca felől a Kossuth utca irányába, amikor feltehetőleg figyelmetlensége miatt a lába lecsúszott a pedálról és elesett. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy 26 éves férfi közlekedett 2017. április 21-én 14 óra 45 perc körül az általa vezetett Volkswagen típusú gépjárművel a 48-as számú főúton Debrecen felől Nagycsere irányába, amikor a sofőr az előtte haladó gépkocsi előzésébe kezdett úgy, hogy figyelmen kívül hagyta azt, hogy mögötte egy Audi típusú személygépjármű már megkezdte előzését. Az Audi vezetője azért, hogy elkerülje a balesetet balra kikerülte a Volkswagent, azonban így egy előttük közlekedő gépkocsival ütközött össze, majd mind a két gépkocsi az árokba csúszott. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint ketten szenvedtek könnyű sérüléseket. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!