2024. május 1. Szerda, Fülöp, Jakab.
 
Százezer forint a nyomravezetõnek Hajdú-BiharbanForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-03-17 17:25:07
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság vezetõje 100.000. forint (azaz százezer) díjat ajánlott fel a nyomravezetõnek.

Díjat ajánlott fel a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságvezetõje annak, aki olyan információt hoz a rendõrség tudomására, ami közvetlenül elõsegíti a Hajdúböszörményben 2010. január 16-án történt rablás elkövetõinek elfogását.

 

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya rablás bûntette miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. 2010. január 16-án 21.00 órakor Hajdúböszörményben a Vörösmarty utcán egy 79 éves asszonyt lakásában kiraboltak. Az asszonyra támadó két férfi, arcán maszkot, kezén kesztyût viselt. Az idõsnõ arcát az ágyhoz szorították, tõle pénzét erõszakkal elvették.

A Rendõrségrõl szóló 1994.évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság vezetõje 100.000. forint (azaz százezer) díjat ajánlott fel a nyomravezetõnek. A díjkitûzés összege annak fizethetõ ki, aki az elkövetõk személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetõk közvetlenül azonosíthatók, bûnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanúvédelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendõrség a nyomravezetõ személyét bizalmasan kezeli. A díjkitûzés visszavonásának jogát a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság vezetõje fenntartja.

Kérjük, hogy a bûncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a rendõrség 107-es, 112-es segélyhívószámát, vagy a Telefontanút a 80/555-11-es telefonszámon.

Bejelentést személyesen a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányságon lehet tenni, (Hajdúböszörmény, Kossuth u. 2. sz.), illetve telefonon a 06-52/ 228-400-as számon.

Hajdú-Bihar MRFK Sajtószolgálat

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!